Reparation af entreprenørmaskiner

Reparation af entreprenørmaskiner i Nordjylland og hydraulik service

Entreprenørmaskiner er mægtige mekanismer, og du skal ikke overlade deres reparation til hvem som helst. Vi kan hjælpe i hele Nordjylland, hvor vi både reparerer og sælger entreprenørmaskiner, så du altid kan finde en løsning.

Dét kan vi hjælpe med

Der er ingen grund til at skifte noget ud, der virker, men nogle gange kræver maskineriet en kærlig hånd. Reparation af entreprenørmaskiner er ikke noget, man overlader til hvem som helst, og det kræver en specialiseret mekaniker at få gang i værket igen.

Uanset om der er tale om et konkret problem eller noget, du ikke helt kan sætte din finger på, kan vi hjælpe dig til bunds i problemet. Vi dækker hele Nordjylland og er klar til at hjælpe alt fra landmænd til virksomheder.

Vi forhandler og forstår os på flere forskellige mærker, så vi kan hjælpe med mere end bare én producent. Vi elsker maskinerne og får et sus ud af at se dem komme til live igen. For os er der en ære i god reparation af entreprenørmaskiner. Er maskinen dog helt fortabt, tilbyder vi også mulighed for ophug.

 

Mange års erfaring inden for reparation af entreprenørmaskiner

Har dit firma en maskine, som skranter eller helt er sat ud? Kontakt Nordjyllands Entreprenørservice ApS.

Vi har mange års erfaring med reparation af både store og små entreprenørmaskiner på vores værksted i Nordjylland, såvel som i ”marken” med vores veludrustede servicebiler. Vi tilbyder blandt andet hydraulik service.

Derfor skal du vælge os – Hydraulik service, elektronisk testudstyr og meget mere

Nordjyllands Entreprenørservice ApS har hvad der kræves af værktøjer for reparation af nutidens entreprenørmaskiner. Så som elektronisk testudstyr til maskiner, samt hydraulik service og afprøvning.

Vores mange års erfaring har især givet os speciale inden for reparation af:

  • Fiat Allis
  • Fiat Hitachi
  • Fiat Kobelco
  • O&K
  • New Holland
  • Case
  • Hyundai
  • Eurocomach

Men vi laver selvfølgelig også mange andre mærker, hvor vi også kan skaffe og levere reservedele til.

Vi tilbyder også service af maskinersalg af brugte entreprenørmaskiner og ophug.

Nordjyllands Entreprenør Service har brugt 20 år på at specialisere sig i alt indenfor salg og reparation af entreprenørmaskiner. Henning Christiansen, som først etablerede firmaet, har nu over dobbelt så lang tids erfaring, også indenfor salg og service. Firmaet drives i dag af Michael Christiansen, som kom til i 2012.

Det er altid bedre at vælge en reparatør, der kender til flere mærker. Det sænker nemlig ikke vores kompetencer for den enkelte maskine, men gør, at vi bedre kan vejlede og finde mønstre i de forskellige problemer, der kan opstå i mekanikken.

Kontakt os med dit problem allerede i dag, så vi hurtigt kan finde en løsning sammen.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.