Salg af brugte entreprenørmaskiner

Udvalg af brugte entreprenørmaskiner

Vi sælger bl.a. brugte entreprenørmaskiner, der er godt vedligeholdt. Læs mere om de enkelte maskiner og dele ved at klikke på billederne.

Kontakt os for at høre mere om vores entreprenørmaskiner til salg. Vi tilbyder også ophugreparation og service.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Entreprenørmaskiner er det moderne erhvervs redning og innovation, uanset om der er tale om landbrug, fabriksarbejde eller noget helt tredje. Det er maskinerne, der gør arbejdet så effektivt som muligt, og som hjælper den moderne arbejder med at kunne holde til arbejdet. Så tag ikke forhastede beslutninger, når du skal finde den rette maskine.

 

Hvilke maskiner har du brug for?

Ethvert erhverv, som leder efter entreprenørmaskiner, har brug for en bestemt type. Fra gravemaskiner og gummiged til reservedele og skovle – der er mange ting at holde styr på.

Hvis du ikke selv ved helt præcis, hvad dit firma skal bruge, bør du høre dine ansatte fagfolk ad. Det er vigtigt at snakke på tværs af afdelinger, hvis du er i en større virksomhed eller ikke selv har med maskinerne direkte at gøre.

Ved opkald vejleder vi gerne – for selv med typen af maskinen er der ikke alle størrelser eller mærker, der er lige gode til alle. Du skal have det rigtige udstyr, uanset om det er håndholdt eller på store hjul. Vi hjælper dig godt på vej, så du kan træffe det rigtige valg.

 

Dét forhandler vi

Hos Nordjyllands Entreprenørservice sælger vi brugte entreprenørmaskiner i god stand, så du ikke skal bruge en formue på opstart eller udskiftning. Vores sortiment roterer med jævne mellemrum, og vi har ofte også reservedele og ekstra tilbehør.

Vi specialiserer os i flere forskellige mærker, og derfor vil du aldrig kun finde én producent hos os.

Du kan nemt se udvalget på vores side, hvor vi også er helt transparente med priserne. Har du behov for ophug, reparation eller service, er dét også blandt vores ydelser. Er der noget bestemt, du leder efter, er du fri til at kontakte os – så fortæller vi gerne mere og ser, om vi har en løsning til dig.