Om os

Entreprenør mekaniker i Nordjylland

Nordjyllands Entreprenørservice blev etableret for over 20 år siden af Henning Christiansen.

I 2012 kom Michael Christiansen med i forretningen, hvor Nordjyllands Entreprenørservice I/S blev til.

I 2021 overtog Michael Christiansen driften af Nordjyllands Entreprenørservice ApS.

Hvis du beskæftiger dig med entreprenørskab, ved du også, hvor vigtig de rette maskiner er. Det er nemlig essentielt for dit virke, at du har de rette maskiner til rådighed. Kun på den måde kan du udføre dit entreprenørskab korrekt.

Men det er ikke kun nok med de rette maskiner. Maskinerne skal naturligvis også være i god stand, så de fungerer præcis og efter hensigten. Hvis du har én eller flere entreprenørmaskiner, der enten er gået i stykker eller måske blot trænger til service, skal du opsøge en entreprenør mekaniker. Her står vi hos Nordjyllands Entreprenørservice klar til at hjælpe dig.

 

Sådan kan en entreprenør-mekaniker hjælpe dig

En entreprenør-mekanikers virke spæner over flere forskellige områder. Hos Nordjyllands Entreprenørservice har vi mere end 40 års erfaring med reparation af entreprenørmaskiner. Derfor kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende inden for entreprenørmaskiner:

  • Service
  • Reparation
  • Ophug
  • Reservedele
  • Salg og køb af brugte maskiner

 

Vi beskæftiger os med flere forskellige producenter og modeller inden for entreprenørmaskiner. Derfor kan vi uden tvivl også hjælpe dig med netop din maskine eller den opgave, som du måtte stå over for.

 

Få hjælp med dine entreprenørmaskiner hos hele Nordjyllands entreprenør mekaniker

Med base i Sindal har vi hos Nordjyllands Entreprenørservice hjulpet entreprenører i hele Nordjylland med deres maskiner. Lige fra at udvælge de rette typer maskiner til en specifik opgave til en konkret reparation af en del i en maskine.

Vi står klar til at hjælpe dig. Både når du gerne vil købe en ny maskine til din virksomhed, eller når du gerne vil have serviceret eller repareret dine nuværende maskiner. Tøv derfor ikke med at kontakte os, når du har brug for hjælp med dine entreprenørmaskiner.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.